Kinderdagverblijf

Home » Kinderdagverblijf

Rennen, graven in het zand, helpen oogsten van fruit, lekker fietsen, springen, kriebelbeestjes bestuderen, moddertekeningen maken kortom, elke dag op ontdekking in onze mooie peutertuin.

Integraal Kind Centrum

Wij bieden opvang aan 1,5 tot 4 jarigen (en in de toekomst voor 0-4 jarigen). In de peuterleeftijd leren kinderen door middel van spel en daar biedt onze opvang alle gelegenheid toe. Pedagogisch medewerkers begeleiden kinderen bij dit spel. Vanuit observatie bieden zij uitdagend materiaal en activiteiten aan. De peuters die vier worden maken probleemloos de overstap naar de basisschool.

Connect en klasbord

Als het kind binnen de opvang is geplaatst, krijgen ouders een inlog voor het ouderportaal. Via het ouderportaal kunnen ouders hun eigen gegevens inzien en controleren, en ruildagen en extra opvang aanvragen. Regelmatig sturen de pedagogisch medewerkers berichtjes naar de ouders. Bij de peuters wordt de app Klasbord gebruikt om ouders via foto’s mee te laten kijken op de opvang.

Beleidsplan en inspectierapport

In onze pedagogisch beleidsplannen van de peuteropvang en de naschoolse opvang  (OP) leest u meer over onze visie. Ook delen wij met trots graag het laatste inspectierapport van de GGD.

Openingstijden hele en halve dagopvang

De hele en halve dagopvang is 51 weken per jaar* geopend op werkdagen van 7.15u tot 18.30u. De speelgroep is tijdens de schoolweken* geopend van 8.30u. tot 12.00u. (woensdag 12.30u.).

*m.u.v. nationale feestdagen en twee jaarlijkse studiedagen

Vraag een rondleiding aan!

13 + 3 =

Bovenstaande gegevens worden enkel gebruikt om een afspraak in te plannen.